Contact Element Mediation & Consult

Vermijd langdurige rechtszaken, voorkom escalaties of verminder bedrijfskosten. Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie. Wenst u meer persoonlijk contact? Bel 071-5135880 of 06-21515740.

Contactformulier

zakelijke mediation leiden

Routebeschrijving

Vanuit Den Haag/Wassenaar (A44)
Rechtdoor op de A44, afslag Leiden (afrit 8). Bij de afrit rechtsaf de Plesmanlaan op (N206) richting Leiden Centrum. Deze weg een aantal kilometer volgen. Na het viaduct rechts aanhouden en de borden richting Leiden Zuid volgen. Direct na het spoor linksaf, de brug over en na de brug meteen weer linksaf. Dan weer over het spoor. Volg deze weg, de Haagweg. Daarna de vierde straat rechts inrijden, dit is het Rapenburg (Engelse pub op de hoek). De eerste brug links, en rechts het Rapenburg weer op. Na 20 meter, Akron, Rapenburg 34, aan de linkerzijde.

Vanuit Amsterdam/Schiphol (A4) 
Rechtdoor op de A4, bij knooppunt Burgerveen richting Wassenaar(A44). Rechtdoor op de A44, neem afslag Leiden (afrit 8). Bij de afrit linksaf op de Ing. G. Tjalmaweg (N206). Gaat over in de Plesmanlaan richting Leiden Centrum. Deze weg een aantal kilometer volgen. Na het viaduct rechts aanhouden en de borden richting Leiden Zuid volgen. Direct na het spoor linksaf, de brug over en na de brug meteen weer linksaf. Dan weer over het spoor. Volg deze weg, de Haagweg. Daarna de vierde straat rechts inrijden, dit is het Rapenburg (Engelse pub op de hoek). De eerste brug links, en rechts het Rapenburg weer op. Na 20 meter, Akron, Rapenburg 34, aan de linkerzijde.

Vanuit Utrecht/Den Haag (A4)
Rechtdoor op de A4, afslag Zoeterwoude-Dorp (afrit 7) richting Leiden/Zoetermeer. Richting Leiden de Burgemeester Detsmerweg op (N206). Gaat over in de Europaweg (N206). Na 1,4 kilometer links de N206 aanhouden, deze gaat over in de Voorschoterweg. Na 300 meter (bij 2e stoplicht) rechtsaf de Churchillaan op (N206). Ga na ongeveer 1,8 kilometer en drie flitspalen, vóór de brug rechtsaf de Haagweg op. Volg deze weg. Na de spoorwegovergang de vierde straat rechts inrijden, dit is het Rapenburg (Engelse pub op de hoek). De eerste brug links, en rechts het Rapenburg weer op. Na 20 meter, Akron, Rapenburg 34, aan de linkerzijde.